Inget jobb är för litet eller för stort

Vi utför entreprenader till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och de stora aktörerna på arbetsmarknaden

Fasadrenoveringar

En fasad kräver underhållsarbete under årens gång. Vi hjälper dig med all typ av renovering, vi anpassar varje arbete utefter just din fasad. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att ha en fasad i bästa möjliga skick, allt för att du ska få tid över till annat. 

Nyproduktion

Vi hjälper dig med alla typer av nyproduktion. Hos oss får du hjälp och stöd genom hela processen, vi samarbetar med en rad duktiga leverantörer vilket gör att vi kan leverera helhetslösningar till dig. Allt för att underlätta för dig som kund till oss. 

Murning

Tegel är ett material vars popularitet tycks öka hela tiden. Fördelarna med tegel är många, det finns många olika duktiga tillverkare vilket gör att oavsett önskemål på struktur och färg så går det oftast att lösa dessutom är tegel till stor del underhållsfritt. 

Putsning

Vi har en omfattande kompetens kring fasader och puts. Vår kompetens sträcker sig från allt till nybyggnationer till avancerade uppdrag. Med vår hjälp kan du vara säker på att få hjälp enligt dina önskemål och gällande branschregler.

Betonglagningar

Precis som allt annat så åldras även betong. Under tiden betongen åldras så kräver den underhåll för att behålla sitt utseende och funktion. Vi hjälper till med alla typer av lagningar, oavsett om det gäller underhåll eller skada.

Kakel & Klinker

Hos oss får du hjälp med både kakelsättning och klinkers. Vi arbetar utefter gällande branschregler och innehar alla certifikat som krävs. Vi hjälper dig genom hela processen som innefattar val av plattor till underarbete.

Intresserad av en kostnadsfri offert?

Du vet väl att du kan få en kostnadsfri offert utan köptvång? 
Hos oss får du alltid professionell hjälp av välutbildad personal

Adress
Pilshultsvägen 24b
254 50 Helsingborg

Telefon: 076-34 34 300
Mejl: bob@murfasad.se

Webbdesign av Webblix