Inget jobb är för litet eller för stort

Vi utför entreprenader till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och de stora aktörerna på arbetsmarknaden

Om Fredlund Fasad

Med över 30 års erfarenhet inom bygg-, mur- och putsarbeten levererar Fredlund Fasad entreprenader. Vår långa erfarenhet och gedigna kunskap ger dig trygghet att välja oss som din leverantör. Hög kvalité och professionellt bemötande är våra ledord vi sitter dessutom med ett stort kontaktnät vilket gör att vi kan hjälpa dig som kund på alla plan.

Vi utgår från Helsingborg, Skåne och utför arbeten i hela Skåne. Sedan starten har vi utfört en rad projekt med allt från entreprenader till privatpersoner till stora byggnadsprojekt åt de stora aktörerna. Vi har stora projekt från bland annat Mariahallen i Helsingborg och Dammsnäckan i Malmö i ryggsäcken. 

Vi sätter alltid dina önskemål i första hand och arbetar hårt för att leverera arbeten som tillgodoser alla dina behov. Alla arbeten kvalitetssäkras enligt gällande lagar och förordningar. Varmt välkommen att kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa er med renovering och underhåll av era fastigheter. Glöm inte att du som privatperson kan utnyttja ROT-avdraget på alla våra tjänster i hemmet. Vi tar givetvis hand om rapporteringen till Skatteverket och du betalar bara priset efter avdrag.

Intresserad av en kostnadsfri offert?

Du vet väl att du kan få en kostnadsfri offert utan köptvång? 
Hos oss får du alltid professionell hjälp av välutbildad personal

Adress
Pilshultsvägen 24b
254 50 Helsingborg

Telefon: 076-34 34 300
Mejl: bob@murfasad.se

Webbdesign av Webblix